A cégcsoport

A cégcsoport jelenleg összesen több, mint 300 főt foglalkoztat, melynek egy része időszakos, illetve diákmunkás a rugalmas erőforrás gazdálkodás és a szezonális hatások miatt. A kaposvári termelés közel 10.000 m2 épületállományt foglal el, míg a négy műszakos kecskeméti gyártás - jelenleg bérelt - 6.000 m2 alapterületű ipari csarnokban folyik.


Küldetés

Számunkra a legfontosabbak azok az ipari cégek, szakemberek, piaci szereplők és mindenki más, akik termékeinket és szolgáltatásainkat használják. Szükségleteiket kielégítve bármi, amit teszünk, a legmagasabb minőségi osztályba kell, hogy tartozzon. A megrendelői igényeket a vállalt határidőre és a legjobb minőségben kell kielégíteni.

Célunk, hogy iparágtól függetlenül mind minőségben, mind szállítási pontosságban és technikai színvonalban meghatározóak legyünk magyarországi és régiós szinten egyaránt.

Büszkék vagyunk a közösen elért sikereinkre.

Függetlenek vagyunk, ami azt jelenti, hogy pénzintézetektől, biztosítóktól, társadalmi szervezetektől, médiától és minden érdekcsoporttól függetlenül tudjuk meghozni döntéseinket, és működésünk is független.

A piacon dolgozunk, ezért működésünk eredményorientált.

Folyamatosan figyelnünk kell költségeink csökkentésére, hogy alacsonyan tarthassuk árainkat. Tiszteletben tartjuk, hogy munkatársainknak, beszállítóinknak, alvállalkozóinknak hasznot, profitot kell produkálnia, alapelvünk a kölcsönös hasznok melletti együttműködés. Felelősségteljes gazdálkodással, folyamatos tartalékot képeznünk, hogy munkatársaink juttatásaira, beszállítóink kifizetésére mindig legyen fedezet.

Felelősséggel tartozunk környezetünkért, azért a társadalmi közegért, ahol élünk és dolgozunk. Jó állampolgároknak kell lennünk, támogatnunk kell a jó ügyeket, különös tekintettel az elesettek, hátrányos helyzetűek pártfogására, a sport és kultúra támogatására. Közösségi felelősségvállalásunk során elsőbbséget élvez Kaposvár és Kecskemét. Fontos számunkra, hogy az általunk megszerzett és birtokolt tudás segítségével, a régió szakembereinek a képzését támogassuk, a munkával elért eredmény és teljesítmény kultúráját erősítsük.

Mindazon tulajdont, amellyel rendelkezünk, óvjuk, rendben tartjuk. Védenünk kell a természetet és a természeti erőforrásokat. Új ötletekkel kísérletezünk: kutatunk, innovatív programokat indítunk és folytatunk. Új gyártóeszközöket kell vennünk, új épületeket kell létesítenünk, továbbá modern és gazdaságos technológiákat és új termékeket kell a piacra vinnünk. Munkánk, szorgalmunk és céltudatosságunk mellett ezek együttes fejlődésünk, közös növekedésünk legfontosabb feltételei.

Terveink

- A 2016-os évben több fejlesztésünk is megvalósult.

o Átadásra került egy 10.000 m2 alapterületű logisztikai létesítmény, amelyben a saját igények kiszolgálása mellett a piaci igényeknek megfelelő logisztikai szolgáltatásokat tudunk nyújtani.
o Év elején átadtuk az új, 400 m2 alapterületű festőüzemünket, amivel további funkcióval bővült a kínálatunk.
o Kaposvári második üzemünk kapacitást 50%-kal bővítettük.
o Megkezdtük a minőségirányítási rendszerünk átalakítását, célunk 2017-ben az ISO/TS 16949-es autóipari minőségirányítás tanúsítás megszerzése.